top of page
PRO Fodboldskoles populære fodboldskoler er for fodboldglade drenge og piger på alle niveauer. PRO Fodboldskolerne, der er en seriøst konkurrent til DBU Fodboldskole og DGI Fodboldskole, finder primært sted i sommerferien, nærmere bestemt i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. I 2023 finder vores sjove, lærerige og udfordrende fodboldskoler sted i sommerferien, efterårsferien, vinterferien og påskeferien, så tilmeld dig nu, og få en fodboldfyldt uge i selskab med dine venner og veninder.

TRÆNERE

Deltag som chef- eller assistenttræner

Hos PRO Fodboldskole har vi omtrent 300 trænere i vores trænerkartotek, hvilket dækker både assistenttrænere, cheftrænere og skoleledere - og jagten på endnu flere dygtige af slagsen stopper aldrig.

 

Iblandt vores dygtige trænere finder du både ungdomstrænere, seniortrænere, elitetrænere, breddetrænere og tilmeld trænere, der udelukkende er trænere på vores fodboldskoler, fordi de brænder for fodbold.

Fælles for dem alle er dog, at de er velforberedte, engagerede og fodboldinteressede!

 

Besidder du også disse 3 kompetencer, og ønsker at blive en del af sommerens hyggelige og lærerige PRO Fodboldskoler, hvor du desuden får selskab af en skoleleder med en fortid i professionel fodbold, så gør dig selv en tjeneste og send os din ansøgning netop nu.

HVEM?

For at blive cheftræner hos PRO Fodboldskole skal du være +18 år, velforberedt, engageret og fodboldinteresseret. Eventuel erfaring som træner eller spiller er desuden et stort plus.

LØN

Ved deltagelse på 3 eller flere PRO Fodboldskoler får du hele 4.000,- per uge. Alternativt får du hhv. 3.500,- eller 3.000,- per uge ved deltagelse på 2 eller 1 fodboldskole.

TØJ

Udover løn og frokost, så får du naturligvis også en superfed PRO Trænerpakke fra Unisport og PUMA med til sommerens træninger.

HVOR?

PRO Fodboldskolerne finder sted på Sjælland, nærmere bestemt København, Storkøbenhavn og Nordsjælland, og du kan se en komplet oversigt over PRO værtsklubberne lige her.

MIN ROLLE

Som cheftræner på PRO Fodboldskole får du ansvaret for dit helt eget hold, hvortil du skal planlægge samt eksekvere ugens træninger, med udgangspunkt i vores daglige temaer.

ANBEFALING

"På PRO Fodboldskole fik jeg værdifuld sparring med tidligere, professionelle fodboldspillere samt ligesindede senior- og U-trænere."

HVORNÅR?

PRO Fodboldskolerne afvikles primært i sommerferien (uge 27-32), men der er også mulighed for at deltage som cheftræner i vinterferien, påskeferien og efterårsferien.

KARRIERE

Hos PRO Fodboldskole er vi utroligt stolte over at have hjulpet flere af vores dygtige PRO trænere videre til nye, fodboldrelaterede jobs i større, danske fodboldklubber.

JEG ER UNDER 18

Hvis du er under 18 år, så er du meget velkommen til at deltage som assistenttræner på sommerens populære PRO Fodboldskoler.

EN TIDLIG JULEGAVE?

Inden du smutter, så har vi også lige en tidlig julegave til dig!

 

Kampi er nemlig din ultimative app til hurtig og enkel kampplanlægning!

Den er helt gratis, og hvis du downloader den via kampi.dk, så får du stor glæde af nedenstående features.

  • Lynhurtig modstandermatchning

  • Automatiserede notifikationer

  • Nem kampplanlægning

Kampi - Bliv kampklar på rekordtid! Brug vores avancerede matchningssystem til at finde den perfekte modstander på få sekunder. Kampi holder dig altid opdateret, så du aldrig går glip af chancen for at spille. Organisér og planlæg dine kampe uden besvær, så du kan fokusere på dét, der virkelig betyder noget - nemlig spillet på banen. Kampi er din nøgle til en problemfri, spændende og social oplevelse i fodboldverdenen. Download appen i dag og bliv udfordret som aldrig før!

ASSISTENTTRÆNER

Hvis du er 14+ år, fodboldinteresseret og engageret, så er du meget velkommen til at deltage som assistenttræner på sommerens populære PRO Fodboldskoler. Som tak for hjælpen kvitterer vi med 1.000,- per uge, såfremt du deltager i 3 eller flere PRO Fodboldskoler. Deltager du på hhv. 2 eller 1, så får du istedet 750,- eller 500,- per uge. I tillæg til dette, så får du naturligvis en fed trænerpakke fra Unisport og PUMA, uanset hvor mange PRO Fodboldskoler, du deltager på.

Tak for din ansøgning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Træner-ansøgning
Assistent
bottom of page