PRO Fodboldskole er for fodboldglade drenge og piger, og de finder sted i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Fyn i uge 26-31 af sommerferien.  PRO Fodboldskole, der er en seriøst konkurrent til DBU Fodboldskole og DGI Fodboldskole, afholder desuden også fodboldskoler i vinterferien, påskeferien, efterårsferien og juleferien.  Værtsklubberne Allerød FK, Vallensbæk IF, Borup IF, BK Fix, Herlev IF, IS Skævinge, Ringsted IF, B1913, Albertslund IF, Herstedøster IC, BS72, Fårevejle BK, Hvalsø IF, Rosenhøj BK, Tårnby FF, Ballerup FC Lundegåden, Glostrup FK, BK Hekla, BK Vestia, Fløng-Hedehusene Fodbold, Solrød FC, Hafnia-Hallen, Valby og Finca Naundrup står klar til at tage imod de mange fodboldspillere i sommerferien 2021.

PRAKTISK INFO

FÅ SVAR PÅ ALLE DINE SPØRGSMÅL

CORONA

Hos profodboldskole.dk tager vi naturligvis hånd om vores spillere og forældre, hvorfor vi refunderer hver en indbetalt krone, såfremt vi aflyser vores fodboldskoler samt øvrige begivenheder forud for kickoff.

HVORFOR VÆLGE OS?

Ønsker du at give dit barn en lærerig og uforglemmelig oplevelse samt muligheden for at blive trænet af tidligere professionelle fodboldspillere?

 

Så er du kommet til det rette sted, for PRO Fodboldskolerne er nemlig anført af tidligere professionelle fodboldspillere med erfaring fra de største europæiske ligaer, herunder La Liga, Premier League, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1, Champions League og Europa League. Vores tidligere udlandsproffer er primus motor på PRO Fodboldskolerne i sommerferien, hvor de agerer skoleder samt sparringspartner for både spillere og vores forhåndsscreenede og yderst kompetente trænere, der tilrettelægger og eksekverer træningen, baseret på egne erfaringer samt vores PRO trænervejledning.

Fodboldfagligheden er altså i top, både hvad angår det spillemæssige samt den mentale del, der omhandler indstilling, træningsparathed og ærgerrighed. Der er dog naturligvis fortsat masser af plads til sjov og hygge på vores populære fodboldskoler, hvor alle niveauer, positioner og køn i alderen 7-14 år (dispensation kan gives) er meget velkomne.

GENERELT

PRO Fodboldskolerne finder som oftest sted mandag-fredag fra kl. 9.00-14.00 eller 10.00-15.00, og i dette tidsrum venter der spillerne to intense og lærerige træningspas, der blot er afbrudt af en tiltrængt frokostpause, hvor spillerne samtidig har mulighed for at restituere. Vi bestræber os desuden altid på at være på træningsanlægget senest 30 minutter før kickoff samt 30 minutter efter træningernes afslutning, hvorfor du skal være meget velkommen til at troppe tidligt op, hvis mor og far fx skal på arbejde.

 

Vi mødes omklædt hver dag senest 15 min. før kickoff, og du skal naturligvis være meget velkommen til at invitere venner og holdkammerater med på fodboldskolen. De skal blot booke sig ind lige her: pd.onlinebooq.dk

På fodboldskolen bedes du medbringe følgende:

- Spillertøj (samt skiftetøj)

- Fodboldstøvler

- Benskinner

- Løbesko (til brug i frokostpausen)

- Frokost (værtsklubben tilbyder dog muligvis dette som tilkøb senere hen)

- Drikkedunk

- Evt. solcreme, vabelplaster, strømpetape mv.

Du skal desuden være meget velkommen til at følge os på Facebook, hvorigennem vores følgere naturligvis får først besked om specialtilbud, nye trænere, nye fodboldskoler mv.

HOLDINDDELING

Foretrækker du at være på hold med specifikke spillere, som du fx kender hjemmefra, og ved deltager på selvsamme fodboldskole, så er det naturligvis muligt at komme med ønsker herom. 

 

I så fald bedes du sende nedenstående info til kontakt@profodboldskole.dk samt sætte den pågældende spillers forældre CC i mailen, så de også ved besked herom.

 

- Fulde spillernavne

- Fødselsdatoer

- Aktuel fodboldskole

 

Vær opmærksom på, at ovenstående ønsker skal være os i hænde senest 14 dage før den aktuelle fodboldskole sparkes i gang. 

 

Ønsker du desuden at være på hold med én eller flere spillere, der er yngre end dig selv, så vil I alle blive placeret på dét hold, der passer aldersmæssigt til den yngste af jer. Dette af hensyn til de øvrige deltagere. PRO Fodboldskole forbeholder sig desuden retten til at omrokere spillere, der forud for fodboldskolen har ønsket at være på samme hold, såfremt vi finder dette hensigtsmæssigt og/eller nødvendigt.

 

Som udgangspunkt inddeler vi indledningsvis samtlige hold efter spillernes alder samt deres fodboldfaglige kompetencer. På førstedagen af vores fodboldskoler ser vi så spillerne an ift. deres spillemæssige, fysiske og mentale formåen, hvorefter det vil være muligt at blive omrokeret fra ét hold til ét andet. Det er dog udelukkende PRO Fodboldskoles dygtige trænere, der vurderer dette, uanset hvad øvrige parter måtte mene.

 

Såfremt vi fx ønsker at rykke en spiller til et hold med yngre spillere, så er dette som oftest med henblik på at udvikle spilleren, således at vedkommende får flere boldberøringer, kommunikerer mere og er mere fysisk overlegen i sit spil, for på den måde at kunne øge sin selvtillid samt udvikle sit spil fremadrettet.

 

På andendagen af fodboldskolen samt den resterende del af ugen skal samtlige ønsker om omrokering af spillere være videregivet til cheftræneren for fodboldskolen senest en time før træningen begynder. Alle ønsker derefter vil blive udskudt til frokostpausen eller den efterfølgende dag, da den ovennævnte time benyttes på forberedelse, opsætning af øvelser, samtaler med de øvrige trænere og værtsklubben mv.

SPILLERE & FORÆLDRE

 Vi går ud fra, at du har valgt netop PRO Fodboldskole, fordi du - udover at få en sjov og uforglemmelig oplevelse – også gerne vil lære en masse. Derfor forventer vi naturligvis, at du er træningsparat, og ikke ødelægger oplevelsen for de andre spillere. 

 

Vi har naturligvis forståelse for, at ikke alle aldersgrupper kan opretholde samme koncentrationsniveau under samtlige træninger, og af netop denne årsag anbefaler vi, at du hviler hovedet og restituerer kroppen i den frokostpause, som vi har tilrettelagt for dig. Vi ved godt, at du ikke er professionel fodboldspiller endnu, men i professionel fodbold er det fx helt normalt med en frokost- og hvilepause på hele 3 timer, således at kroppen er veludhvilet, frokosten er fordøjet, væskebalancen er intakt og sulten efter mere koncentreret fodboldtræning er i top. Hos os kan du dog nøjes med en frokostpause på ca. 1,5 time.

 

Som led i at bevare et højt koncentrationsniveau hos spillerne, så er dine forældre desuden udelukkende velkomne på træningsanlægget indtil 15 min. før træningen begynder og igen tidligst 15 min. før træningen slutter. Der kan dog naturligvis gives dispensation herfor, hvilket i så fald skal aftales med trænerne forud for kickoff.

Det er desuden til enhver tid dit eget ansvar at forblive på klubbens træningsanlæg. PRO Fodboldskoles udvalgte trænere er nemlig primært ansat til at planlægge og eksekvere fodboldtræning på højeste niveau, hvorfor de har fokus på netop denne del både før, under og efter selve træningen. Du er dog naturligvis altid velkommen til at stille spørgsmål til vores trænere, der glædeligt står klar til at besvare disse både før, under og efter træningen.

SPILLERTØJ & FROKOST

Vi håber naturligvis på at se dig iført vores nye, superfede PRO spillesæt, der er udarbejdet i samarbejde med Unisport og PUMA.
 

Spillesættet er ikke obligatorisk at tilkøbe, men det skader naturligvis aldrig at tage et kig i vores webshop, hvor du også finder, regnjakker, hoodies, støvletasker, rygsække mv.

Størstedelen af PRO Fodboldskolers værtsklubber tilbyder muligheden for at tilkøbe frokost til alle ugens dage, og vi vender retur til jer alle så snart der er nyt at berette herom.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVEM ER VI?

PRO Fodboldskole er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, herunder Kris Stadsgaard (ejer), Anders Nielsen (medejer), Danny Olsen og Martin Albrechtsen. Du kan se en komplet oversigt over trænerne lige her.

HVEM KAN DELTAGE?

Fodboldglade drenge og piger på alle niveauer er meget velkomne til at deltage på vores populære PRO Fodboldskoler. Aldersgruppen varierer fra fodboldskole til fodboldskole, hvilket du kan se nærmere på lige her.

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

Hos PRO Fodboldskole får du Danmarks bedste fodboldskole-træning, fyldt med intensitet og kvalitet. Derudover, så får du også en specialdesignet, superfed PRO Fodbold med hjem på sidstedagen.

HVAD SKER DER VED AFLYSNING?

Hos PRO Fodboldskole tager vi naturligvis hånd om vores spillere og forældre, hvorfor vi refunderer hver en indbetalt krone, såfremt vi aflyser vores fodboldskoler samt øvrige begivenheder forud for kickoff.

TØJ

Den rette påklædning er vigtig, uanset om du deltager på en af vores inden- eller udendørs fodboldskoler. Så for god ordens skyld, kan du jo lige tage et hurtigt kig i vores webshop, der er fyldt med lækkert PRO tøj.

ÆNDRING & REFUNDERING

Det er desværre ikke muligt at få billetten refunderet eller overdraget til anden side, hvis du bliver forhindret i at deltage. Modtager vi dit afbud senest 14 dage før kickoff, så tilbyder vi dog en delvis refundering på 500,-.

BILLEDER & VIDEO

Undervejs på PRO Fodboldskolerne skyder vi - jvf. vores betingelser - en masse billeder og videoer af de fodboldglade drenge og piger. Du kan se disse billeder løbende på vores Facebook og Instagram.

HVAD ADSKILLER OS FRA DE ANDRE?

PRO Fodboldskole adskiller sig fra de øvrige aktører ved, at vores fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen mv.

HVOR OG HVORNÅR KAN JEG DELTAGE?

Du kan deltage på PRO Fodboldskolerne i hele sommerferien (uge 26-31) samt de øvrige skoleferier, hvor du finder os på Sjælland og Fyn. Du kan desuden se en komplet oversigt over vores fodboldskoler lige her.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Du tilmelder dig de populære PRO Fodboldskoler på pd.onlinebooq.dk. Her indtaster du blot dit barns oplysninger, og betaler med Mobile Pay eller kreditkort, hvorefter I er klar til kickoff.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

På PRO Fodboldskolen bedes du medbringe spillertøj, fodboldstøvler, benskinner, løbesko (til frokostpausen), drikkedunk samt frokost (dette tilbydes dog muligvis af værtsklubben senere hen).

VENTELISTE

Grundet PRO Fodboldskolernes øgede popularitet, så bliver flere og flere af fodboldskolerne hurtigt udsolgt. Skulle dette ske for dig, så kan du naturligvis altid tilmelde dig vores venteliste lige her.

HOLDINDDELING

Hvis du og dine venner ønsker at være på samme hold, så sørger vi for naturligvis for, at det kommer til at ske. På denne måde kan I nemlig både få en lærerig og sjov uge i hinandens selskab.

ØVRIGT

Hvis du har øvrige spørgsmål eller forespørgsler, så kan du naturligvis altid kontakte os på kontakt@profodboldskole.dk eller 30 49 80 97, hvor vi altid står klar til at hjælpe.