Praktisk info

HVORFOR VÆLGE OS?

Hos PRO Fodboldskole sørger vi for, at dit barn får en sjov, lærerig og fodboldfyldt uge, i selskab med sine venner, og ikke mindst vores tidligere professionelle fodboldspillere, der har en fortid i de største europæiske ligaer, herunder Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen. 

 

Vores tidligere udlandsproffer agerer både cheftræner, skoleleder samt sparringspartner for de fremmødte spillere og trænere, hvorved de har en enestående mulighed for at bidrage med egen ekspertviden på kryds og tværs af holdene.

PRO Fodboldskolerne finder som oftest sted mandag-fredag fra kl. 9.00-14.00 (se en komplet oversigt her), og i dette tidsrum venter der spillerne 2 lærerige og tempofyldte træningspas, der blot er afbrudt af en tiltrængt frokostpause (ca. fra kl. 10.45-12.15). 

 

Vi bestræber os desuden altid på at være på træningsanlægget senest 30 minutter før kickoff samt 30 minutter efter træningens afslutning, hvorfor I skal være meget velkomne til at troppe tidligt op eller hente senere, hvis arbejdet fx tilskynder dette.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVAD SKER DER VED AFLYSNING?

Såfremt vi - mod forventning - aflyser vores fodboldskoler forud for kickoff, fx grundet Covid19 eller øvrige hændelser, da refunderer vi naturligvis hver en indbetalt krone.

HVAD ADSKILLER OS FRA DE ANDRE?

PRO Fodboldskole adskiller sig fra de øvrige aktører ved, at vores fodboldskoler er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, med erfaring fra Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen mv.

HVOR OG HVORNÅR KAN JEG DELTAGE?

Du kan deltage på PRO Fodboldskolerne i hele sommerferien (uge 26-31) samt de øvrige skoleferier, hvor du finder os på Sjælland, Jylland og Fyn. Du kan desuden se en komplet oversigt over vores fodboldskoler lige her.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Du tilmelder dig de populære PRO Fodboldskoler på pd.onlinebooq.dk. Her indtaster du blot de fornødne oplysninger, og betaler med Mobile Pay eller kreditkort, hvorefter I modtager en mail med mere praktisk info.

HOLDINDDELING

Hvis du og dine venner ønsker at være på samme hold, så skal I blot sende jeres ønsker til os efter tilmelding. Så vil vi gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker og sikre, at I får en sjov og lærerig uge i hinandens selskab.

TØJ

Den rette påklædning er vigtig, uanset om du deltager på en af vores inden- eller udendørs fodboldskoler. Så for god ordens skyld, kan du jo lige tage et hurtigt kig i vores webshop, der er fyldt med lækkert merch.

ÆNDRING & REFUNDERING

Det er desværre ikke muligt at få billetten refunderet eller overdraget til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage. Vi tilbyder dog en delvis refundering på 500,- såfremt vi modtager afbud senest 14 dage før kickoff.

HVEM ER VI?

PRO Fodboldskole er anført af tidligere professionelle fodboldspillere, herunder Kris Stadsgaard (ejer), Anders Nielsen (medejer), Danny Olsen og Martin Albrechtsen. Du kan se en komplet oversigt over trænerne lige her.

HVEM KAN DELTAGE?

Fodboldglade drenge og piger på alle niveauer kan deltage på vores populære fodboldskoler. Aldersgruppen varierer fra fodboldskole til fodboldskole, og er man ældre end "tilladt", kan der gives dispensation.

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

Hos PRO Fodboldskole får du Danmarks bedste fodboldskole-træning, fyldt med intensitet og kvalitet, og derudover, så får du - i sommerferien - også en specialdesignet PRO fodbold med hjem på sidstedagen.

VENTELISTE

Grundet PRO Fodboldskolernes øgede popularitet, så bliver flere og flere af fodboldskolerne hurtigt udsolgt. Skulle dette ske for dig, så kan du naturligvis altid tilmelde dig vores venteliste lige her.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

På PRO Fodboldskolen bedes du medbringe spillertøj, fodboldstøvler, benskinner, løbesko (til frokostpausen), drikkedunk samt frokost (dette tilbydes dog muligvis af værtsklubben senere hen).

FROKOST

Størstedelen af vores værtsklubber tilbyder muligheden for at købe frokost til alle ugens dage, og vi vender naturligvis retur til alle deltagerne så snart værtsklubben har nyt at berette herom.

BILLEDER & VIDEO

Undervejs på PRO Fodboldskolerne skyder vi - jvf. vores betingelser - en masse billeder og videoer af de fodboldglade drenge og piger. Du kan se disse billeder løbende på vores Facebook og Instagram.