top of page

BETINGELSER

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores fodboldskoler ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret, hvorfor det ikke er muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage. Det er desuden heller ikke muligt at overdrage billetten til anden side. Som en god kundeservice, så tillader vi dog en delvis refundering på 500,- såfremt vi modtager dit afbud senest 14 dage før kickoff. Ved afbud derefter ydes der ingen refundering.

 

Såfremt vi beslutter at aflyse en af vores begivenheder forud for kickoff, så refunderer vi naturligvis hver en krone til de tilmeldte deltagere (gælder ikke eventuelt medfølgende spillesæt, t-shirts mv). Der ydes dog ingen refundering, hvis en af vores begivenheder fx må aflyses undervejs, grundet force majeure (krig, optøjer, strejke, lockout, epidemier, natur- og forureningskatastrofer, tordenvejr mv.).

Ved deltagelse på vores fodboldskoler anerkender du endvidere, at PRO Fodboldskole til enhver tid ansvarsfritages for eventuelle pludseligt opståede skader samt øvrige hændelser, der måtte påvirke deltageren i negativ forstand. 

 

Har du øvrige spørgsmål, så skriv endelig til os på kontakt@profodboldskole.dk.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Med venlig hilsen

PRO Fodboldskole ApS

CVR: 41118660

PRO Fodboldskoles populære fodboldskoler er for fodboldglade drenge og piger på alle niveauer. PRO Fodboldskolerne, der er en seriøst konkurrent til DBU Fodboldskole og DGI Fodboldskole, finder primært sted i sommerferien, nærmere bestemt i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. I 2023 finder vores sjove, lærerige og udfordrende fodboldskoler sted i sommerferien, efterårsferien, vinterferien og påskeferien, så tilmeld dig nu, og få en fodboldfyldt uge i selskab med dine venner og veninder.
bottom of page