BETINGELSER

I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til vores fodboldskoler ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret, hvorfor det ikke er muligt at få billetten refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage. Det er desuden heller ikke muligt at overdrage billetten til anden side.

 

Som en god kundeservice, så tillader vi dog en delvis refundering på 500,- såfremt vi modtager dit afbud senest 14 dage før kickoff. Ved afbud derefter ydes der ingen refundering.

 

Såfremt vi beslutter at aflyse en af vores begivenheder forud for kickoff, så refunderer vi naturligvis hver en krone til de tilmeldte deltagere (gælder ikke eventuelt medfølgende spillesæt, t-shirts mv). Der ydes dog ingen refundering, hvis en af vores begivenheder fx må aflyses undervejs, grundet force majeure (krig, optøjer, strejke, lockout, epidemier, natur- og forureningskatastrofer, tordenvejr mv.).

Ved deltagelse på vores fodboldskoler samt øvrige begivenheder anerkender du, at PRO Fodboldskole til enhver tid ansvarsfritages for eventuelle pludseligt opståede skader samt øvrige hændelser, der måtte påvirke deltageren i negativ forstand. 

 

Har du øvrige spørgsmål, så skriv endelig til os på kontakt@profodboldskole.dk.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Med venlig hilsen

PRO Fodboldskole ApS

Mothsvej 56C, 2840 Holte

CVR: 41118660

PRO Fodboldskole er for fodboldglade drenge og piger, og de finder sted i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Fyn i uge 26-31 af sommerferien.  PRO Fodboldskole, der er en seriøst konkurrent til DBU Fodboldskole og DGI Fodboldskole, afholder desuden også fodboldskoler i vinterferien, påskeferien, efterårsferien og juleferien.  Værtsklubberne Allerød FK, Vallensbæk IF, Borup IF, BK Fix, Herlev IF, IS Skævinge, Ringsted IF, B1913, Albertslund IF, Herstedøster IC, BS72, Fårevejle BK, Hvalsø IF, Rosenhøj BK, Tårnby FF, Ballerup FC Lundegåden, Glostrup FK, BK Hekla, BK Vestia, Fløng-Hedehusene Fodbold, Solrød FC, Hafnia-Hallen, Valby og Finca Naundrup står klar til at tage imod de mange fodboldspillere i sommerferien 2021.